Articles Blog

Extreme Dance Cheerleaders – Ik wil, I do (Official Music Video)

Extreme Dance Cheerleaders – Ik wil, I do (Official Music Video)


Ja Wouter, Wouter, een apart geval Elk pintje bier smaakt, hij kan er wat van De Shake z’n tweede thuis, fietsen repareren Liever een dutje doen, dan in de les noteren En Stefanie, ja ja, waar te beginnen? Dansen hier, dansen daar, podium opklimmen Altijd vrolijk, lachen en blijven gaan Met een nieuw paar schoenen, kan je’r tegenaan Vandaag is de dag Dat je ‘t jawoord gaf Daar gaat de vrijheid Ja voor altijd! Waar je ook gaat, ik ben er voor jou Tot de dood ons scheidt, hou ik van jou En nog langer, voor eeuwig en altijd Ik wil, I do, sí quiero Op goede en kwade dagen Mag jij me alles vragen Maar pas op, niet te veel, want Jij kan een pakske zagen Prachtige dag, strak in ‘t pak, witte jurk aan Eindelijk man en vrouw, laat elkaar nu nooit meer gaan Het was ooit anders, ze moesten van elkaar niet weten Van klasgenoot naar koppel, niet in een volgend leven Zo gesten zeg, wat een strekenwijf Hakjes, nageltjes, ‘t is echt te nijg Ja, ne lange smalle, met nen bril ‘t Is mijn type niet, het is niet wat ik wil Vandaag is de dag Dat je ‘t jawoord gaf Daar gaat de vrijheid Ja voor altijd! Waar je ook gaat, ik ben er voor jou Tot de dood ons scheidt, hou ik van jou En nog langer, voor eeuwig en altijd Ik wil, I do, sí quiero Op goede en kwade dagen Mag jij me alles vragen Maar pas op, niet te veel, want Jij kan een pakske zagen Oooh oooh Ik laat je nooit meer gaan Oooh oooh Wow Ik wil, I do, sí quiero Oooh oooh ‘t Is maar dat je ‘t weet Oooh oooh Wow Ik wil, I do, sí quiero Waar je ook gaat, ik ben er voor jou Tot de dood ons scheidt, hou ik van jou En nog langer, voor eeuwig en altijd Ik wil, I do, sí quiero Op goede en kwade dagen Mag jij me alles vragen Maar pas op, niet te veel, want Jij kan een pakske zagen Oooh oooh Ik laat je nooit meer gaan Oooh oooh Wow Ik wil, I do, sí quiero Oooh oooh ‘t Is maar dat je ‘t weet Oooh oooh Wow Ik wil, I do, sí quiero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *