Articles Blog

ILONAN JA BENJAMININ CHEERLEADING-HAASTE! | #CokeTVBucketList

ILONAN JA BENJAMININ CHEERLEADING-HAASTE! | #CokeTVBucketList


CokeTV!!! Moikka moi! Moi ja tervetuloa meidän uuteen haastejaksoon! Kyllä. Tää on mun ja Ilonan, meidän kolmas yhteinen bucketlist-challenge. Ja meillä ei oo mitään hajua, mitä me tänään tehdään, muuta ku se, että me ollaan tänään tosi ajoissa täällä studiolla. -Kyllä. Joten meillä on varmaan tulossa pitkä päivä. Mutta missäs meidän ämpäri on? Mä en tiedä, miks se aina piilotetaan meiltä, joka kerta. Mä en oikeesti tiedä, missä se on. Kato, onks se siellä. Oota mä kuuntelen, kuuluuks…ILONA!…kuuluu! Missä on meidän ämpäri? Ei ollu siellä. Mitä hittoo! Mul on fiilis, et mä tiiän, mihin tää menee. Mut eks sä oot harrastanu jotain tyyliin tällästa? Mä on harrastanu…siis mähän oon ollu SM-tasolla, mä oon ollu ihan pro. No, sit sä varmaan tiedät, mihin tää liittyy. Joo-o, nää on sellaset pompomit, näillä tehdään näin Hei, hei! Eli ollaanks me menos siis cheerleadaamaan? Varmaan. CHEERLEADERS, COKE! CHEERLEADERS CHEERLEADERS COKETV!!! Mä oon I-L-O-N-A I say “coke”, you say “tv” Coke! Aah. Onks se siis suomekskin ihan vaan cheerleaders? Joo, se on ihan vaan cheerleader. Ei mikään muu ku cheerleader? Ei, ei mikään muu. Mut, eiks se ois mikään sellanen…cheerleader! Taas. Lopeta! Ok, noni, mennään cheerleadaamaan. Onks toi Ilona sulle tyyliin tuttua? Joo-o treeneistä. Moro…osaat sä noi? Se näyttää niin sairaalta. Älä. Mua jännittää. Mua jännittää ihan sairaasti. Moi Benjamin. Henrik. Moi Ilona. Eli näitte just vähän mitä me tehtiin, pääsette tänään kokeilemaan cheerleadingiä. Eli päivän tavoitteena olis tehdä kumpikin teistä tällainen cheer-ohjelma. Me jakaudutaan kahteen porukkaan. Mä ja puolet ollaan Benjaminin kanssa, ja Sofia ja puolet on Ilonan kanssa. Ja sitte päivän lopuks esitetään ne ohjelmat. Ja sitte Youtube-katsojat saa päättää, että kumpi onnistui paremmin tässä. Eli jos vaihdatte vaatteet, niin ruvetaan lämmitteleen ja treenaan ja harjotteleen. Let’s go. No, nyt näyttää hyvältä. Ruvetaan lämmitteleen. Ja sit takaperin takas. Ponnistus…ja sitte seurataan ja hidastetaan alas. Ota kiinni, tähän näin…Mitä helkkaria… Sit vaan tuot siihen käsille ja sit siitä heittää alas. Mitä hittoo…hei, tosi hyvä. Täs, me voitetaan tää kilpailu. Aloitetaan. -Jes. …ranteesta pieni ote ylöspäin, sit mennään alas ja sit sä pomppaat ylös. Niin pelottavaa! Musta tuntuu, et mä laitan vaan silmät kiinni. Apua, ottakaa mut vastaan. Joo, toi oli parempi. Apua. Jeee! Toi on ihan yllättävän hankalaa. Mä en oo siis tehny tota aikasemmin. Ja se on vähän pelottavaa, koska…en mä tiedä… …mä oon vaan yhden ihmisen käsien armoilla. Meikä oppi just takaperin voltin, ekaa kertaa elämässä. Mä oon ihan sairaan fiiliksissä. Nyt ku mä oon oppinu mun takaperin voltin, niin me tehdään tälleen. Yeah! Me ollaan nyt treenattu pari tuntia omissa joukkueissamme, me ei olla nähty pariin tuntiin. Mä en tiedä yhtään, minkälaiselta teidän joukkueen esitys näyttää. Sä et edes pysty valmistautumaan meidän esitykseen. Et säkään meidän. Ihan sairaan siistii. …mä opin takaperin voltin. Pitää vielä ottaa haltuun… Joo, mäkin opin sen kierrevoltin, ja etuperin voltin ja takaperin voltin, mut en mä niitä ajatellu tänään… Ilona käyttää vaan tollasia apupyöriä…mut ihan hyvältä näytti kuitenki. Täähän on tosi totinen kilpailu siis. Niin, kyllä. Kaikki pelissä. Vi ses. CokeTV på svenska. Nää laitetaan nyt pois ja lähdetään oikeesti treenaamaan. Mennääs. Let’s go. Ah, okei, vamos. Moro. -Hei. Ooksä valmis? -Oon. Kumpi aloittaa? No, pyöritetääks pulloo? Okei, me alotetaan. Tsemiä! Kiitos. No niin Ilonan joukkue, ootteks te valmiita? Mites meidän tiimi? Noniin, where’s the music? Hitsi oli siisti päivä, eiks ollukin? Oli. Nyt se ois itse asiassa teidän tehtävä päättää, että kumpi meistä voitti tän kilpailun. Kyllä. Jättäkää kommentti alas, kumman esitys oli teidän mielestä parempi. Muistakaa tilata kanava! Ja muistakaa laittaa videolle isot peukut ylös. Kyllä, nähdään ens jaksossa! Lähdetään himaan! Hei kiitti tyypit ihan sairaan siististä päivästä! Kippis! CokeTV

100 thoughts on “ILONAN JA BENJAMININ CHEERLEADING-HAASTE! | #CokeTVBucketList”

  1. Mun mielestä Benkun piti opetella paljon enemmän temppuja ja onnistu niis tosi hyvin niis Benkku voitti 🙂

  2. benjaminin tiimi mut siis huomaa et cheerleaderit ollu mestoil kattoo tätä videoo ku katsotuin (tai ainaki yks katsotuimmista xd)

  3. Mun mielest ehk benjamin joukke koska ne teki myös ilmassa päkkäräitä ja vaikkaa mitä siisti mut dama ilonan joukeelle mut mun mielest benjamin on ehk puol prosenttia parempi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *