Articles Blog

Online dansles voor beginners van Vincent Vianen

Online dansles voor beginners van Vincent Vianen


Hey, I am going to teach you a dance routine. This is for beginners, but it has a few intermediate moves. So it might be a bit of a challenge if you have never danced before. Take a look! Use the free exercises on my Youtube channel to help you improve you moves. During this routine we applying these techniques: Bouncing, upper body isolation, neck isolation. And we do various moves in between de routine. Let’s get started! And….have fun! Close your legs. Hands on your waistbelt. Then bend your knees on 1……2 You start out bending the knees and then your hips to the front. And then your chest. It’s 1…….2 Step out with your right leg. And your arms go at the same time. Rotate your forearm on 3. Switch your position. Land on 4. Your arms stay at a 90 degrees angle.

72 thoughts on “Online dansles voor beginners van Vincent Vianen”

 1. Vincent Vianen hoe heet het lied waarop je deze dans doet? dan kan ik hem opzoeken en hem thuis zelf ook oefenen!

 2. echt ik ben nog maar 11 jaar vincent ik vind het echt cool van je om zulk soort work shops de doen ik ben op de helft dus ongeveer op 16 min echt ik moet eerst heel vaak oefenen voor dat het lukt maar ik ga morgen verder en ik hoop dat het lukt en trouwens nog bedankt voor dit filmpje ik heb er nu al heel veel van geleerd.
  voor vincent van nyncke

 3. Hoi Vincent ik hou van je dansjes je kwam een keer een work shop geven op dansschool ponne ik ken hem nog steeds superπŸ‘πŸ‘

 4. Heey woohh ik kom er nu pas achter dat je online filmpjes maakt op youtube ik ga dit dansje zeker leren ik dans zelf ook heel veel wil graag workshops doen maar kan niet want bij ons in de buurt zijn geen workshops ik doe wel wedstrijden dansen ik hoop dat ik later net zo goed word als jij! Groetjes simoneπŸ˜„

 5. Ik dans heel graag! en daardoor had ik even dansles online opgezocht en wow wat een dans! ik heb hem meteen geprobeerd en het lukte best goed! En wat kan jij goed danzen zegπŸ˜‚πŸ‘

 6. Dit is superhandig een beetje moeilijk maar tof om op te dansen en je kunt het supergoed uitleggen!! Je moet je eigen tv serie krijgen ofzo

 7. ja zeker! Ik geef zelf een dansles aan mijn klas en wilde graag moves van jouw dans overnemen om zo een dans in elkaar te zetten en aan te leren

 8. heb je voor mij tips voor muziek bij deze dans? het is fijn als de muziek een duidelijke en niet te snelle telling heeft…

 9. super leuke dans en ik ga hem meteen proberen als ik eerder wist datdeze filmpjes er waren dan keek ik veel eerder πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜Ž

 10. super leuke dans en ik ga hem meteen proberen als ik eerder wist datdeze filmpjes er waren dan keek ik veel eerder πŸ‘πŸ‘

 11. super leuke dans en ik ga hem meteen proberen als ik eerder wist datdeze filmpjes er waren dan keek ik veel eerder πŸ‘

 12. super leuke dans en ik ga hem meteen proberen als ik eerder wist datdeze filmpjes er waren dan keek ik veel eerder

 13. super leuke dans en ik ga hem meteen proberen als ik eerder wist datdeze filmpjes er waren dan keek ik veel eerder !!

 14. Heb door mijn ziekte totaal geen conditie meer.heb altijd gedanst en ben het. Nu weer aan het opbouwen met zulke video's echt helemaal top!!❀️❀️❀️

 15. dit is echt een geweldige dans! ik hou heel veel van dansen😍❀ en door deze dans doe ik het nu een stukje snellerπŸ’― dankjewel!

 16. super leuk eindelijk heb ik wat ritme dank je wel jij mag de beste danser ter wereld worden xxx

 17. Hoi Vincent! Super dit! ik ben zelf aan het proberen met mijn partner een dans in elkaar aan het zetten (we hebben allebei geen ritme en kunnen niet dansen haha). we gaan trouwen en dagen ons zelf uit een leuke dans in elkaar te zetten om iedereen te verassen! dus jou filmpjes komen helemaal van pas! thanks en je doet het heel leuk en vriendelijk! Top!
  ps: welk muziek nummer is dit?

 18. Ok….zag je dans voor beginners aan het begin.en dacht
  Fuck this ben te oud …. hahaha.
  Gaf je voor deel van de twijfel (mezelf dus ook )
  Maare ff tussen jou en mij….gaat DAT me nog lukken aangezien ik al 41 ben …

 19. je kan echt super goed uitleggen!! leuke dansmoves ook btw!! wil je ook een keer een dans doen op een pop liedje bijv jackie chan ofzo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *